Förbätta ditt sexliv med hälsosamma vanor

va inne på improveme nu och kollade runt på olika träningsätt och
nyttig mat då kom lite kul& bra fakta faktiskt upp,

1. Ät nyttig mat
Får du inte i dig tillräckligt med näring blir du trött och energilös och då minskar chansen att få ett tillfredsställande sexliv. Ät en balanserad kost och se till att få i dig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver.

2. Träna regelbundet
Träning ökar blodcirkulationen i kroppet, vilket gör det lättare för dig att bli upphetsad, skriver Health.com. Dessutom gör motion att endorfiner frigörs i kroppen, vilket gör dig både piggare och gladare – och får dig att känna dig sexigare.

3. Hantera din stress
Stress är ett av sexlivets största hot. Ett fullspäckat schema gör dig utmattad och när tankarna ständigt snurrar kring allt du behöver göra är det svårt att hitta lusten till sex. En långsemester är naturligtvis inte fel, men försök också att minska på vardagsstressen.

4. Sov ordentligt
När man sovit dåligt är det också vanligt att sexlivet blir lidande. En amerikansk undersökning från National Sleep Foundation visade att 20 procent av de tillfrågade hade tappat sexlusten på grund av sömnbrist. Försök att alltid sova åtta timmar per natt – eller att åtminstone sova ikapp på helgerna



RSS 2.0